Ședința festivă dedicată „Zilei lucrătorului din sfera protecție sociale a populației”

„Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației” este o ocazie specială care oferă prilejul de a evidenția și valorifica eforturilor depuse de toți angajații din domeniul Protecției Sociale.

Astăzi, 16 septembrie 2020, a fost organizată ședința festivă, în cadrul căreia, angajații DASPF au fost desemnați cu diplome pentru munca și efortul depus în realizarea atribuțiilor de serviciu.

Oasepți la acest eveniment au fost d-l Veaceslav Rusnac, Președintele Raionului Soroca, d-na Paunescu Svetlana, vicepreședinte al Raionului Soroca, d-na Ala Bordian, vicepreședinte al Raionului Soroca,  d-na Lilia Pilipețchi, primarul municipiului Soroca, d-l Dumitru Zgardan, director al Casei Teritoriale de Asigurări Sociale, d-na Marina Mînăscurtă, șeful structurii teritoriale a ANOFM, precum și alți oaspeți, care au onorat cu prezența.

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Soroca a organizat evenimetul cu suportul Consiliului Raional Soroca și a Direcției Cultură, cărora ținem să le mulțumim pentru implicare.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *